top of page

Pályázat - Leányfalu

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS


Az Pro Cultura Leányfalu Nonprofit Kft. (2016 Leányfalu, Móricz Zsigmond út 124.) pályázatot hirdet a kezelésében álló „földszinti kávézó, raktárhelyiség, konyhai előkészítő helyiség valamint a kávézóhoz tartozó terasz vendéglátóipari kiszolgálása, üzemeltetése” tárgyában.


A nyertes Pályázóval a kiíró bérleti szerződést kíván kötni a megjelölt helyiségekre vonatkozóan.


Az épület kihasználtságának és az alapító okiratban foglaltaknak függvényében a Kiíró lehetőséget adhat a nyertes Pályázó számára, hogy saját rendezvényeit az ingatlanon - a Kiíró jóváhagyását követően - megrendezhesse, de ezen események feltételeiről a Felek minden esetben külön megállapodást kötnek. A Pályázó által szervezett rendezvény csak a Kiíró jóváhagyásával, az általa biztosított helyen és időben szervezhető.

A pályázat benyújtásának helye: Pro Cultura Leányfalu (2016 Leányfalu, Móricz Zsigmond út 124.)


A pályázat benyújtásának határideje: 2022. május 19. 12 óra.


A határidőn túl érkezett pályázatokat a Kiírónak nem áll módjában elfogadni.


A Kiíró fenntartja magának a jogot, hogy az azonos vagy ár-érték arányban hasonló tartalmú pályázatok közül a Pályázó referenciái vagy egyéb szempontok, információk alapján döntsön, továbbá a pályáztatást – érvényes ajánlat ellenére is – eredménytelennek nyilvánítsa. A Kiíró azonos vagy ár-érték arányban hasonló pályázatok esetén licittárgyalást tart a pályázatok benyújtási határidejének lejártát követő 8 napon belül, melyről a Pályázókat előzetesen értesíti.


Bővebb információ: Szelekovszky Beáta ügyvezető email: procultura.leanyfalu@gmail.com

bottom of page