top of page

Lomtalanítás 2019

Lomtalanítás

2019. június 5-6.


Az FKF Zrt. munkatársai a lomtalanítás első napján a Gyulai Pál utcát és az attól Szentendre felé eső részt, a lomtalanítás második napján a Gyulai Pál utcától Tahitótfalu felé eső részt gyűjtik.


Az ingatlanok elé a kezdő napon reggel 6:00 órára kell kirakni a lomokat, mert a járat csak egy alkalommal megy végig az útvonalon. A kihelyezett lomhulladék nem haladhatja meg a 1 m3 /ingatlan/év mennyiséget!


Az elszállítandó lom hulladékot a közterületen úgy kell elhelyezni, hogy az a jármű és gyalogos forgalmat ne akadályozza, a gyűjtő szállítóeszköz által jól megközelíthető legyen, a zöldterületeket és a növényzetet ne károsítsa, és ne járjon baleset vagy károkozás veszélyének előidézésével.


A veszélyes hulladék leadásának helyszíne 2019. június 5-én a Gyulai Pál utcai Gázcsere telepen kialakított átvevő ponton 12:00-18.00-ig. A veszélyes hulladékot nem lehet lerakni, azt át kell adni az adott időpontban és helyszínen a begyűjtést végzőknek. Csak leányfalui állandó vagy üdülős lakosoktól veszik át a veszélyes hulladékot, melyet kollégáink a helyszínen ellenőrizhetnek. A gyűjtőponton leadható veszélyes hulladékok: pala, hullámpala, gyógyszer, festék, hígító, vegyszer, növényvédő szer, használt étolaj, olaj és olajszármazék, fénycső, izzó, elem, akkumulátor, elektromos, elektronikus berendezés, használt gumiabroncs. Csak lakossági mennyiség kerül átvételre, a vállalkozásból, ipari tevékenységből származó mennyiség nem.


bottom of page