Search

Lomtalanítás 2019

Lomtalanítás

2019. június 5-6.


Az FKF Zrt. munkatársai a lomtalanítás első napján a Gyulai Pál utcát és az attól Szentendre felé eső részt, a lomtalanítás második napján a Gyulai Pál utcától Tahitótfalu felé eső részt gyűjtik.


Az ingatlanok elé a kezdő napon reggel 6:00 órára kell kirakni a lomokat, mert a járat csak egy alkalommal megy végig az útvonalon. A kihelyezett lomhulladék nem haladhatja meg a 1 m3 /ingatlan/év mennyiséget!


Az elszállítandó lom hulladékot a közterületen úgy kell elhelyezni, hogy az a jármű és gyalogos forgalmat ne akadályozza, a gyűjtő szállítóeszköz által jól megközelíthető legyen, a zöldterületeket és a növényzetet ne károsítsa, és ne járjon baleset vagy károkozás veszélyének előidézésével.


A veszélyes hulladék leadásának helyszíne 2019. június 5-én a Gyulai Pál utcai Gázcsere telepen kialakított átvevő ponton 12:00-18.00-ig. A veszélyes hulladékot nem lehet lerakni, azt át kell adni az adott időpontban és helyszínen a begyűjtést végzőknek. Csak leányfalui állandó vagy üdülős lakosoktól veszik át a veszélyes hulladékot, melyet kollégáink a helyszínen ellenőrizhetnek. A gyűjtőponton leadható veszélyes hulladékok: pala, hullámpala, gyógyszer, festék, hígító, vegyszer, növényvédő szer, használt étolaj, olaj és olajszármazék, fénycső, izzó, elem, akkumulátor, elektromos, elektronikus berendezés, használt gumiabroncs. Csak lakossági mennyiség kerül átvételre, a vállalkozásból, ipari tevékenységből származó mennyiség nem.


LEÁNYFALU NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

ELÉRHETŐSÉG:

2016, LEÁNYFALU MÓRICZ ZSIGMOND ÚT 126.

 

KÖZPONTI TELEFONSZÁM:

+36 26 383 014

 

KÖZPONTI FAX: +36 26 383 363

ÜGYFÉLFOGADÁSI IDŐ:

 

HÉTFŐ: 14 ÓRÁTÓL - 18 ÓRÁIG

 

SZERDA: 8 ÓRÁTÓL - 12 ÓRÁIG

               14 ÓRÁTÓL - 16 ÓRÁIG

 

PÉNTEK: 8 ÓRÁTÓL - 12 ÓRÁIG