top of page

INGYENES LED-csereprogram Leányfalun

Tisztelt Leányfaluiak!

A CYEB Energiamegoldások Kft. Leányfalu Nagyközség Önkormányzatának közreműködésével ingyenes lakossági LED-csereprogramot biztosít a helyi lakosok részére!

Egy átlagos magyar háztartásban 20 db izzó található, mely a teljes villanyköltség közel 1/3-át jelenti. Mi most ingyen biztosítunk LED-eket azoknak, akik otthonaikban a régi, energiapazarló izzóikat le szeretnék cserélni takarékos, LED-es fényforrásokra!

A LED fényforrás előnyei: - használata jelentős csökkenést jelent a villanyszámlában - 10 éves élettartamának köszönhetően használója kevesebb hulladékot termel - mérséklődik a CO2 kibocsátás, csökkentve ezzel a környezet terhelését

A csatlakozás feltétele: Regisztrálni kell a https://app.ledcsere.hu/registration weboldalon, ahol néhány perc alatt megtörténhet a szükséges adatok rögzítése.

Szükséges adatok: jelenlegi izzók száma helységenként, teljesítmény, típus (E27/E14)

Feltöltendő dokumentumok: személyi igazolvány, lakcímkártya, utolsó havi villanyszámla

Kérjük, hogy a regisztráció során a LED-izzók átvételének helyszínéül kizárólag a Leányfalu Polgármesteri hivatalát jelöljék meg!

A regisztrációt követően a megadott email címre megérkezik a szerződés, egy nyilatkozat, mely szükséges a LED-ek átvételéhez.


Az elektronikus értesítést követően az új LED-ek átvétele: Leányfalu Polgármesteri hivatala, Móricz Zsigmond út 126., Március 21., március 28., április 4., hétfőnként, 14– 18 óra között.

bottom of page