top of page

Hírlevél

december 17. péntek 18.00

Karácsonyi hangok - közös karácsonyváró éneklés a múzeum előtt, leányfalui és környékbeli települések kórustagjaival, valamint a helyi iskola tanulóival. A jó hangulat és a forralt bor garantált! :))


december 17. péntek 20.00

Batyu - Borbély duó koncertje a Richter-pincében, támogató a Köszönjük, Magyarország! program. Ajánló alul, regisztráció: itt.


december 18. szombat 16.00

Gyermekek karácsonya - a Szent Anna Karitász és Leányfalu Nagyközség Önkormányzatának közös rendezvénye meghívottaknak.


december 18. szombat 17.30

Adventi gyertyagyújtás Szalay Zoltán katolikus plébánossal a faluház előtt, házigazda a Szent Anna Karitász.


december 18. szombat 18.00

Pál védőbeszéde - Váncsa Gábor színművész előadása, támogató a Köszönjük, Magyarország! program.


www.leanyfaluprogramok.hu


Batyu-Borbély duó

A jazz, népzene, néptánc és a kortárs tánc találkozása egy performance jellegű, improvizációkkal fűszerezett előadásban. Számos közös színpadi fellépést követően saját, izgalmas produkcióval lép közönség elé Farkas Zoltán „Batyu" Harangozó-díjas, Érdemes és Kiváló Művész, néptáncos, koreográfus és Borbély Mihály Lovagkereszt- és Liszt-díjas, a Vujicsics együttes tagjaként pedig Kossuth-díjat is elnyert muzsikus. A fúvós és ütős hangszerek, a tánc hangjainak és látványának magával ragadó ötvözete, a népzenétől a jazzig terjedő műfaji skála elemeinek változatos alkalmazása egyedi hangulatot teremt. Az előadók lendületes és szuggesztív előadásmódja, virtuóz hangszeres játéka és látványos mozdulatai olyan produkciót eredményeznek, amely minden bizonnyal felkelti a közönség érdeklődését, egyszer bensőséges hangulatot teremt, máskor sebesen szárnyal - egyaránt megszólítja az értő és az érdeklődő közönséget is.


bottom of page