Testvértelepülések

Penzing

wappen_m_penzingA 3700 lakosú felső-bajorországi Penzing település és Leányfalu többéves baráti kapcsolatát 2001. októberében oklevélben szentesítették. A testvérkapcsolat során a polgármesteri- és   önkormányzati képviselők hivatalos  látogatásain  túl a települések polgárai, civil szervezetei között is számos baráti kapcsolat köttetett, iskolánk diákjai cserelátogatásokon gyakorolhatják a német nyelvet.

Bővebben...

 

Új testvérvárosunk: Bánffyhunyad

2008. május 17-18. között Leányfalu Nagyközség Önkormányzat küldöttsége Bánffyhunyad szíves invitációjának eleget téve látogatott el az erdélyi városba abból a célból, hogy aláírja a két település testvértelepüléssé válásának alapokmányát. Leányfalut Nyíri Csaba polgármester, dr. Sóki Anett jegyző és Adorján András kulturális bizottsági elnök képviselte, dr. Vitályos Eszter Pócsmegyer Község alpolgármestere és Dr. Bodoky Tamás Leányfalusi Református Gyülekezet gondnoka a Pócsmegyer-Leányfalusi Református Egyházközséget, mint testvérgyülekezetet képviselték.

Bővebben...

 
Köszöntő

nyiricsaba

Tisztelt Honlap-látogató!

Köszöntöm megújult honlapunkon és köszönöm, hogy megtiszteli érdeklődésével Leányfalut, Polgármesteri Hivatalának munkáját. Szeretném felhívni rendszeres honlap-látogatóinknak szives figyelmét, hogy megváltozott honlapunk strukturája. A felső menűben önkormányzatunk működéséről tájékozódhatnak. Bővebben...

Linkek

uj_magyarorszag

vati

eugy1

dmrvzrt