Szálláshelyek

Villa Székely

A több mint 20 éve, de eddig többnyire zártkörű tréningházként működő Villa Székely*** 2012 nyarán teljesen megújult, és immár bővített szolgáltatásokkal, családi programokkal várja a Falu apraja-nagyját és az idelátogató turistákat. Kövesse nyomon ajánlatainkat, programjainkat a www.villa.hu és a www.csaladifalu.hu oldalakon!

 

 

 

Fortuna üdülő

LEÁNYFALU – FORTUNA ÜDÜLŐ
A szerencsés választás!

Leányfalu frekventált helyén kínáljuk FORTUNA ÜDÜLŐ és oktatási központunkat cégek és pihenni vágyó családok, baráti társaságok részére egyaránt.

 

Gréti panzió

Gréti  Wellness- és Gyógypanzió Leányfalu

Cím: H-2016 Leányfalu, Móricz Zs. út 133. Telefon: +36/26/380-862 Fax:+36/26/580-003, Mobil:+36/30/9519-689 Honlap:www.zmwellness.hu

Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Bővebben...

 

Fészek apartman

A Fészek apartmanok a thermálfürdőtől 300m-re, kerékpár úttól 50 m-re találhatóak. Kellemes ápolt kertben lévő faházak, saját parkolóval vannak ellátva. A szálláshelyek. 2-5 fő elhelyezésére szolgáló szigetelt faházak. A közelben étterem, közért van. Duna part 80m-re fekszik.

Bővebben...

 
További cikkeink...
Köszöntő

nyiricsaba

Tisztelt Honlap-látogató!

Köszöntöm megújult honlapunkon és köszönöm, hogy megtiszteli érdeklődésével Leányfalut, Polgármesteri Hivatalának munkáját. Szeretném felhívni rendszeres honlap-látogatóinknak szives figyelmét, hogy megváltozott honlapunk strukturája. A felső menűben önkormányzatunk működéséről tájékozódhatnak. Bővebben...

Linkek

uj_magyarorszag

vati

eugy1

dmrvzrt