A polgármester köszöntője

nyiricsabaTisztelt Honlap-látogató!

 

Köszönöm, hogy megnyitotta honlapunkat és megtiszteli érdeklődésével Leányfalut, Polgármesteri Hivatalának munkáját. Őszintén remélem, honlapunk szerkesztése és tartalma segít Önnek abban, hogy választ kapjon mindarra, ami iránt érdeklődik. Amennyiben mégsem, úgy kérem szíveskedjék munkatársaimat felkeresni, ők készséggel állnak rendelkezésére. A felső menüben önkormányzatunk működéséről tájékozódhatnak.

 

Átláthatóbbá tettük a közérdekű információkat intézményeinkről: a Leányfalu-HÁZ és Ravasz László Könyvtárról, Leányfalu Hely- és Irodalomtörténeti Kiállítóhelyéről és a Leányfalu TÜNDÉRKERT Óvodáról. Iskolánk, a Móricz Zsigmond Általános Iskola fenntartója 2013. január elsejétől a Klébelsberg Intézményfenntartó Központ lett, de működtetéséről továbbra is Leányfalu Önkormányzata gondoskodik.

Leányfalu békéje és nyugalma érdekében politikai tartalmú vitának, - mely óhatatlanul indulatot, feszültséget generál - a jövőben sem kívánunk teret biztosítani, de számunkra fontos az Ön véleménye, ezért kérem, hogy a honlap tartalmával kapcsolatos észrevételét ossza meg velünk.

Honlapunkat folyamatosan frissítjük, igyekszünk minden korábbi - érdeklődésre igényt tartó - információt megjeleníteni.

 

Tisztelettel

Nyíri Csaba

 
Köszöntő

nyiricsaba

Tisztelt Honlap-látogató!

Köszöntöm megújult honlapunkon és köszönöm, hogy megtiszteli érdeklődésével Leányfalut, Polgármesteri Hivatalának munkáját. Szeretném felhívni rendszeres honlap-látogatóinknak szives figyelmét, hogy megváltozott honlapunk strukturája. A felső menűben önkormányzatunk működéséről tájékozódhatnak. Bővebben...

Linkek

uj_magyarorszag

vati

eugy1

dmrvzrt